Gyakran ismételt kérdések

Technológia

Legfőbb célunk, hogy kiváló minőségű egyedi pólókat, ajándéktárgyakat és egyéb termékeket állítsunk elő kedvező áron 1 darabtól. Ennek megvalósításához a legmodernebb technológiákat használjuk, ezekről olvashatsz itt bővebben.

Digitális textil nyomtatás

 • Ez a módszer lehetővé teszi, hogy a bonyolult, színes grafikákat, színátmenetekben gazdag illusztrációkat és fényképeket kiváló minőségben, rendkívül gyorsan tudjuk elkészíteni az általad kiválasztott alaptermékre.
 • A technológia előnye más eljárásokkal szemben, hogy nem csak fehér, hanem színes pólókon is csak a design által fedett területekre kerül festék, a többi terület légáteresztő marad (nem felvasalható matrica), így a termék sokkal szabadabb, kényelmesebb viseletet biztosít és a minta színei is élénkebbek, szebbek, időtállóbbak.
 • Fehér pólókon gyakorlatilag kézzel kitapinthatatlan a nyomat és színes pólókon is csak egy vékony festék réteg érezhető.
 • Amint azt te is tapasztalhatod, ezzel a megoldással a pénztárcádat is kíméljük, hiszen az árakat csak az általad kívánt minta mérete és az általad választott alaptermék határozza meg.
 • Az alábbi fogalmakkal, mint a “minimum rendelési mennyiség” nem kell többé foglalkoznod, mert termékeinket egy darabos szériától gyártjuk!
 • Az egyetlen dolog, amivel neked kell hozzájárulni a tökéletes végeredményhez: nagy felbontású grafika (min. 150 dpi). Az elfogadott formátumok: jpg, png, svg.

Póló nyomtatás

Az egyedi pólók elkészítéséhez direkt textilnyomtatás alkalmazunk, ennél is pontosabban Epson F 2000® típusú nyomtatót használunk. Röviden, ahogy a neve is utal rá, közvetlenül a pólóra nyomtatunk, tehát a pólót berakjuk a nyomtatóba és rányomjuk a kívánt grafikát. Fehér pólókon csak a színes festék nyomtatjuk rá közvetlenül, színes pólóknál először előkezeljük , majd közvetlenül a fehér és színes nyomtatás következik. Tehát nem matrica, nem fólia hanem ezernyi szín és kiváló minőség 1 darabtól.

Mennyi a minimális rendelhető darabszám?

Erre vonatkozólag nincs korlátozás, 1 darab pólót is elkészítünk.

Van lehetőség saját póló, pulóver mintázására?

Természetesen igen, ebben az esetben a terméket az üzletünkbe szükséges eljuttatni .

Hozott termékre nem vállalunk garanciát, és csak tiszta állapotban vesszük át.

Amennyiben saját képet is szeretnél a termékre, úgy azt pendrive-on tudod behozni, vagy elég, ha e-mailben elküldöd a polonyomdakecskemet@gmail.com címre.

A mintázás ára alapesetben bruttó 3.000 Ft/db, ez módosulhat a minták típusától, illetve a rendelt darabszámtól függően.

Alap esetben az mintaárak az alábbiak szerint alakulnak:

Saját kép (minta) A4-es méretig: bruttó 2.500-3.000 Ft

Saját kép (minta) A3-as méretben: bruttó 3.500-4.000 Ft

Címünk: 6000, Kecskemét, Hosszú utca 38.

Nyitvatartás: H-P 9-12 13-16

Telefon: 0670 430 57 86

Bögrék, ajándéktárgyak

Bögrék és ajándéktárgyak esetében szublimációs nyomtatást használunk, melynek lényege hogy egy különleges festékkel egy speciális papírra kell nyomtatni az ábrát majd felhőpréselni a termékre. Hőpréselésnél csak a festék kerül át a termékre tehát a felület kellemes lesz. A bögrék és egyéb termékek egy speciális bevonattal rendelkeznek, amik alkalmassá teszik a festék felvételér, a nyomtatható felületük minden esetben fehér, vagy világos színű.

A technológia előnyei:

 • Ez a módszer – úgy mint a pólóknál a direkt textil nyomtatás –  lehetővé teszi, hogy a bonyolult, színes grafikákat, színátmenetekben gazdag illusztrációkat és fényképeket kiváló minőségben, rendkívül gyorsan tudjuk elkészíteni az általad kiválasztott alaptermékre.
 • A nyomat felülete kézzel tapinthatatlan és kiváló mosás és mosogatás álló (főleg bögrénél fontos).
 • Kedvező ár 1 darabos rendelés esetén is, itt sincs minimális rendelés mennyiség.
 • Itt is szükséges, hogy nagy felbontású legyen a grafikád (min. 150 dpi).

 Házhozszállítás

Elsőbbségi küldeményként adjuk fel csomagjainkat, ami azt jelenti hogy az MPL futár vagy a GLS futár már másnap házhoz is viszi az elkészült rendelést.

GLS szállítási költségünk 2.200 Ft
+ utánvétel kiszállítási költség 600 Ft, így utánvétellel 2.800 Ft

15.000 Ft felett ingyen szállítunk!

A futár kiszállítást a GLS végzi. Munkanapokon 8-tól 17 óráig, a megadott email címre előző nap emailt küld. A kézbesítés napján az GLS emailben tájékoztat a csomagod kézbesítési idejéről, 3 órás időablakról.
Ha nem tudod átvenni csomagod GLS futárunk 2 munkanapon keresztül megpróbálja Neked kézbesíteni. Ha nem sikerül átvenned rendelésed, visszaérkezik üzletünkbe.

Személyes átvétel

Természetesen személyesen is átveheheted egyedi- és webshopos rendeléseid.

Az átvételre váró csomagokat 30 napig őrizzük meg, ezt követően töröljük a rendszerből.

Bankkártyával és készpénzzel is tudsz nálunk fizetni.

Címünk: 6000, Kecskemét, Hosszú utca 38.  

Nyitvatartás: H-P 9-12 13-16

Telefon: 0670 430 57 86

Mit tegyek, ha nem kaptam a rendelésről visszaigazoló e-mailt?

A rendelés leadását követően, pár percen belül ki küldünk egy rendelés-visszaigazoló e-mailt. Ha pár percen belül nem kapsz ilyen emailt, akkor valami probléma csúszott a rendelésbe. Elsőként ellenőrizd le, hogy helyesen adtad-e meg az e-mail címedet. Ha mindent rendben találsz, akkor emailben polonyomdakecskemet@gmail.com vagy telefonon fordulj hozzánk. Telefon: 0670 430 57 86

Van lehetőségem sztornózni vagy módosítani a rendelésem?

Abban az esetben, ha a megrendelt póló gyártását még nem kezdtük el, minden további indoklás nélkül lemondhatod vagy módosíthatod.

Ebben az esetben kérünk, hogy a változtatási igényeidet a rendelésed azonosítójával jelezd nekünk a 0670 430 57 86-os számon.

Garancia, Reklamáció

 • A gondos ellenőrzés ellenére előfordulhat, hogy a mérettáblázatban megadott méretektől néhány cm-rel eltérő termék kerül kiszállításra, ilyen jellegű reklamációval sajnos nem tudunk érdemben foglalkozni, mivel a gyártó sem tudja mindig garantálni a pólók cm-re pontos/azonos egyezését.
 • A nyomtatás esetén a 100% színhűséget nem garantáljuk.
  Az ezzel kapcsolatos bővebb tájékoztatásért a:
  0670 430 57 86-os számon érdeklődj!
 • Az oldalunkon található minták esetén amennyiben változtatás nélkül rendeled a terméket, úgy alapértelmezetten a lehető legnagyobb méretben készítjük a mintákat.
 • Amennyiben saját mintát töltesz fel, vagy a mi mintánkat szerkeszted tovább, úgy látvány alapján készítjük a terméket. Ebben az esetben igyekszünk a rendelt termék méretéhez igazítani a minta nagyságát. Lehetséges minta méreteltérés 2-3cm.
 • A termékeknél láthatóak a gyártó által megadott lehetséges méreteltérési adatok. Terméket csak abban az esetben cserélünk, amennyiben a gyártó által megadott méretek eltérnek a valóságtól. Rosszul megválasztott méret miatt nem áll módunkban a pólókat kicserélni.
  Kérjük mielőtt rendelsz, egy már meglévő póló méreteit mérd le és a lemért póló méretetivel közel azonos méretet rendelj.
 • A garanciát csak abban az esetben tudjuk érvényesíteni, ha a termék/ek kézhezvételt követően, azonnal vagy kézhezvételtől számítva 3 munkanapon belül jelzed felénk a problémát telefonon, vagy e-mailen! Mivel egyedi megrendelés alapján készítjük a termékeinket, így rosszul választott méret esetén nem áll módunkban a terméket kisebbre vagy nagyobbra cserélni illetve a rendelés összegét sem tudjuk ebben az esetben visszatéríteni.
 • Hiányos csomag esetén is reklamációt a kézhezvételtől számítva 3 munkanapon belül fogadunk el.
 • a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól 29. § (1) bekezdésének c/ pontja amely kifejezetten az egyedi gyártású termékekre vonatkozik:„A fogyasztó nem gyakorolhatja a 20. § szerinti jogát (elállás jogát) olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak.”

Mosási tájékoztató

Legtöbbször a pólóra a nyomatot digitális nyomtatási technológiával visszük fel. Ez a modern eljárás csúcsminőséget képvisel. A tartós nyomat érdekében egy különleges emulziót viszünk fel az adott felületre. Következő réteg a festék, s így rajzolódik ki a minta. A karakteres illat miatt ajánlatos a pólót első használat előtt kimosni. A helyes tisztításhoz a következőket tanácsoljuk:

Mossuk 40°C-on kifordítva
A 40 fokos víz megfelelő a nyomtatott póló mosásához, azonban, ha nem is piszkos igazán a póló, elég a 30 fokos víz is, ráadásul a gazdaságos energiafelhasználásért a környezetünk is hálás lesz.


Vasaljuk kifordítva
Szinte minden termékünk pamutból készült, így a vasalás nem jelenthet gondot. A nyomatot azonban óvni kell a magas hőmérséklettől, ezért ügyeljünk arra, hogy a pólót fordítsuk ki előtte, és a nyomat helyét hagyjuk ki vasalásnál.

Ne használjunk fehérítő hatású tisztítószereket
A nyomtatott póló legnagyobb ellensége a fehérítő, ami nem csak a pólót fehéríti, hanem a nyomatot is.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]