Garancia, Reklamáció

 • A gondos ellenőrzés ellenére előfordulhat, hogy a mérettáblázatban megadott méretektől néhány cm-rel eltérő termék kerül kiszállításra, ilyen jellegű reklamációval sajnos nem tudunk érdemben foglalkozni, mivel a gyártó sem tudja mindig garantálni a pólók cm-re pontos/azonos egyezését.
 • A nyomtatás esetén a 100% színhűséget nem garantáljuk.
  Az ezzel kapcsolatos bővebb tájékoztatásért a:
  0670 430 57 86-os számon érdeklődj!
 • Az oldalunkon található minták esetén amennyiben változtatás nélkül rendeled a terméket, úgy alapértelmezetten a lehető legnagyobb méretben készítjük a mintákat.
 • Amennyiben saját mintát töltesz fel, vagy a mi mintánkat szerkeszted tovább, úgy látvány alapján készítjük a terméket. Ebben az esetben igyekszünk a rendelt termék méretéhez igazítani a minta nagyságát. Lehetséges minta méreteltérés 2-3cm.
 • A termékeknél láthatóak a gyártó által megadott lehetséges méreteltérési adatok. Terméket csak abban az esetben cserélünk, amennyiben a gyártó által megadott méretek eltérnek a valóságtól. Rosszul megválasztott méret miatt nem áll módunkban a pólókat kicserélni.
  Kérjük mielőtt rendelsz, egy már meglévő póló méreteit mérd le és a lemért póló méretetivel közel azonos méretet rendelj.
 • A garanciát csak abban az esetben tudjuk érvényesíteni, ha a termék/ek kézhezvételt követően, azonnal vagy kézhezvételtől számítva 3 munkanapon belül jelzed felénk a problémát telefonon, vagy e-mailen! Mivel egyedi megrendelés alapján készítjük a termékeinket, így rosszul választott méret esetén nem áll módunkban a terméket kisebbre vagy nagyobbra cserélni illetve a rendelés összegét sem tudjuk ebben az esetben visszatéríteni.
 • Hiányos csomag esetén is reklamációt a kézhezvételtől számítva 3 munkanapon belül fogadunk el.
 • a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól 29. § (1) bekezdésének c/ pontja amely kifejezetten az egyedi gyártású termékekre vonatkozik:„A fogyasztó nem gyakorolhatja a 20. § szerinti jogát (elállás jogát) olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak.”

Mosási tájékoztató

Legtöbbször a pólóra a nyomatot digitális nyomtatási technológiával visszük fel. Ez a modern eljárás csúcsminőséget képvisel. A tartós nyomat érdekében egy különleges emulziót viszünk fel az adott felületre. Következő réteg a festék, s így rajzolódik ki a minta. A karakteres illat miatt ajánlatos a pólót első használat előtt kimosni. A helyes tisztításhoz a következőket tanácsoljuk:

Mossuk 40°C-on kifordítva
A 40 fokos víz megfelelő a nyomtatott póló mosásához, azonban, ha nem is piszkos igazán a póló, elég a 30 fokos víz is, ráadásul a gazdaságos energiafelhasználásért a környezetünk is hálás lesz.

Vasaljuk kifordítva
Szinte minden termékünk pamutból készült, így a vasalás nem jelenthet gondot. A nyomatot azonban óvni kell a magas hőmérséklettől, ezért ügyeljünk arra, hogy a pólót fordítsuk ki előtte, és a nyomat helyét hagyjuk ki vasalásnál.

Ne használjunk fehérítő hatású tisztítószereket
A nyomtatott póló legnagyobb ellensége a fehérítő, ami nem csak a pólót fehéríti, hanem a nyomatot is.