Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek

A jelen ÁSZF tartalmazza easystuffpolonyomda.hu webáruház (továbbiakban Easy Stuff Póló nyomda) használatának feltételeit az alábbiak szerint:

A Webáruház címe: www.easystuffpolonyomda.hu

A webáruház üzemeltetőjének (továbbiakban Szolgáltató) adatai:

Cégnév: Easy Stuff Póló nyomda

Székhely címe: 6000 Kecskemét Száva u. 1.


Nyilvántartási szám: 53043845

Statisztikai számjel: 69342552-4778-231-03

Adószám: 69342552123

Bankszámlaszám: 1040 1165 6848 5150 5549 1003

Ügyfélszolgálat/Áruház adatai:

Cím: 6000, Kecskemét, Hosszú utca 38.

Telefon: (normál díjszabású)  0670 430 57 86

E-mail: polonyomdakecskemet@gmail.com

Nyitva tartása:         Hétfőtől-Péntekig: 9.00 – 12.00  13.00 – 16.00 

                                    Szombat-Vasárnap:  szünnap

I. Az általános szerződési feltételek elfogadása

1. A regisztráció illetve vásárlás során (mindkét esetben) a felhasználó, ha az easystuffpolonyomda.hu szolgáltatásait igénybe kívánja venni, akkor köteles elfogadni a jelen ÁSZF feltételeit, amit az űrlapon található jelölő négyzet kiválasztásával tehet meg. Az ÁSZF feltételeinek elfogadása esetén a jelen ÁSZF szerinti szerződés jön létre az Szolgáltató és az easystuffpolonyomda.hu felhasználója között.

2. Ha a felhasználó az ÁSZF feltételeit nem fogadja el, akkor nem veheti igénybe az easystuffpolonyomda.hu szolgáltatásait, így nem regisztrálhat és nem küldhet megrendelést sem.

II. A megrendelés lépései:

1. A regisztráció menete

2. A kosár használata

3. A megrendelés összeállítása

4. Az adatbeviteli hibák ellenőrzésének és javításának módja

5. A megrendelés elküldése

6. A megrendelés visszaigazolása

III. Az adásvételi szerződés létrejötte

1. Ha a felhasználó megrendelést küld az easystuffpolonyomda.hu oldalain, és a szolgáltató a megrendelést e-mailben visszaigazolja adásvételi szerződés jön létre a vásárló (felhasználó) és a szolgáltató között. (Ha a megrendelés megérkezését visszaigazoló e-mail a vásárlóhoz 48 órán belül nem érkezik meg, akkor a vásárló mentesül az ajánlati kötöttség alól, nem köteles a megrendelt terméket megvenni, a szolgáltatást igénybe venni.)

2. A felhasználó a megrendelés elküldésével kijelenti, hogy az általa szolgáltatott adatok a valóságnak megfelelnek.

3. A felhasználó elfogadja, hogy az ily módon kötött szerződés írásban megkötöttnek minősül, és arra Magyarország joga irányadó. A szerződésre a jelen ÁSZF rendelkezései vonatkoznak.

4. A szerződés magyar nyelven jön létre, az easystuffpolonyomda.hu elektronikus formában, automatikusan tárolja. A felhasználó számára az
easystuffpolonyomda.hu -ba történő bejelentkezés után hozzáférhető. Annak tartalmát elolvashatja, mentheti vagy kinyomtathatja.

5. Easy Stuff Pólónyomda jogosult a megrendelést egyoldalúan, indoklás nélkül felbontani, különösen, ha a megrendelésben szereplő kép, ábra, szöveg nyilvánvalóan szerzői vagy személyiségi jogokat sért, illetőleg jóerkölcsbe ütközik.